Savnede dyr

Dette her er bare utdrag av hundrevis av savnede dyr jeg har jobbet med.

Mvh

Nina Gustavsen Sandbakk

nina@dyretolksenteret.no

Tlf 99278824

PS! En del kunder kontakter oss med forventninger om å få adresse på hvor dyrene oppholder seg, det er dessverre ikke slik det foregår. Vi kan aldri garantere at navn, adresser osv vil komme frem i samtalene. Vi gjør alt vi kan for å se/høre områdene dyrene befinner seg, så må eierne lete både ute og inne på disse områdene.

 

 

Kontakt: tlf 99278824

Mail: post@dyretolksenteret.no

Veldig stor del av våre kunder er savnede dyr. Vi jobber nesten daglig med å finne dyr som har forsvunnet fra eier. Vi går inn på dyret som er savnet 2 ganger. Hvis den ikke blir funnet på førstes samtale, går vi altså inn en gang til for å se om det dukker opp noen nye opplysninger.

 

Annet som er viktig når man bestiller time hos dyretolk for å finne savnede dyr, er at eierne har mulighet til å lete rett etter de har mottatt opplysningene fra oss. Det er liten vits at eier leter dagen etter, da dyrene som regel forflytter seg raskt.

 

Eiere må også selv annonsere i aviser, henge opp plakater osv for å finne dyrene. Gjelder det større dyr som hunder, hester osv bør dere også ta kontakt med politi. Ring hver dag for å høre om de har mottatt tips da tips ofte ikke blir fulgt opp over flere dager der. Kontakt også falck og andre instranser som tar imot savnede dyr.

Er det hunder som er borte fra tur osv, vil vi anbefale at dere legger igjen ett plagg eller teppe som er hundens eller eiers lukt på.  Sjekk dette området ofte for å se om dyret er kommet tilbake der det forsvant fra.

 

Når vi går inn på savnede dyr så bruker vi telepati for å kontakte dyrene slik at de kan fortelle om de er skadet og hvordan det ser ut der de er. Vi bruker også klarsyn i jakten på savnede dyr, i de tilfellene er det ikke dyret selv som sender infoen til oss.

Vi kan dessverre aldri garantere noe i slike saker, men vi har høy funnprosent og gjør så godt vi kan i alle forsvinning saker

TILBAKEMELDING FRA KUNDER:

 

"Hundene var akkurat på høyden over gruvene som du sa. De blir hentet ned fra fjellet nå. Er så supertakknemlig, jeg har ikke nok ord" Sabine

 

"Katten vår var utenfor huset til en som het Ståle som du sa, vi kunne også se bilferge fra dete huset. Dette er 4 km fra der den ble borte fra og vi ville aldri lett der uten din hjelp" Geir

 

"Det stemte at katten vår hadde hjerteproblemer, når vi tok den med til veterinær etter oppfordring fra deg" Stine

 

"katten vår var påkjørt og hadde høyre hofte ut av ledd, akkkurat som du sa. Den er nå operert og overlever" Lisbeth

 

"Hesten vår er blitt sitt gamle jeg igjen etter at du snakket med han. Tusen takk" Vilde

 

"Når du sa ordet blåbær, gikk vi rett til blåbærveien og der fant vi pusen vår" Heidi

 

"Den skadde hunden vår gjemte seg som du sa under verandaen til naboen ved siden av bålplassen" Stein

 

"Dette er vår flotte Bull, som ble borte i 26 timer. TAKK for hjelpen, Nina! ♥"  Chriztine

Copyright ® 2003 CompanyName.com