Sonja Ullestad

 

Jeg er utdannet dyretolk, etter å ha fullført Dyretolkskolen sommeren 2009. Jeg begynte med å gå nybegynnerkurs i dyrekommunikasjon våren 2007, og har hatt mange samtaler siden den gang. 

Det går mye i hest, hund og katt hva samtaler gjelder, men jeg har pratet med mange andre arter også som: rotter, kaniner, chinchillaer, gullfisk, marsvin, kyr, minigriser, høner, geiter, sauer, skillpadder med fler. Har også pratet med ville dyr som: ulver, gauper, elger, div. fugler, med fler. Det gir meg enormt mye å prate med dyr. De gir mye av seg selv, og jeg føler meg veldig priviligert over å kunne ta del i deres verden. Selv bor jeg på et småbruk i Re i Vestfold. Der har jeg selv flere hester, hunder og katter. Unge som gamle. Jeg jobber både med avstandssamtaler og samtaler der jeg møter dyret og eier. Jeg liker begge deler like godt. Har hatt samtaler både i Norge og i utlandet.

 

Jeg har alltid vært svært opptatt av dyr, og hatt sterke bånd til de fleste arter. Jeg har også alltid ment at dyr forstår mer enn vi mennesker gir dem kreditt for. Gleden var derfor svært stor da jeg oppdaget at man kunne lære seg å prate med dyr. Det tok ikke da lange tiden før jeg meldte meg på kurs og satte igang. Jeg tok kontakt med en dyretolk da jeg ikke fant ut hva som feilte den ene hunden min. Jeg fikk informasjon der som absolutt overbeviste meg. Så hadde det ikke vært for min hunds problemer hadde jeg neppe vært her idag.. Det å kunne prate med sine egne dyr hjelper stort i hverdagen. Det gjør ting veldig mye enklere, men løser absolutt ikke alle problemer som oppstår av den grunn..  

 I tillegg til å være dyretolk jobber jeg til daglig som fengselsbetjent noe jeg har gjort siden 2000. Det er en jobb jeg trives godt i, men å jobbe med dyr gir meg så utrolig mye glede. En glede jeg ikke ville vært foruten.

 

Jeg har også en bakgrunn innen Reiki Healing og bruker dette på både dyr og mennesker.

Copyright ® 2003 CompanyName.com