Tilbakemeldig fra kunde

 

Jeg vet ikke hva jeg skal si men mye faller på plass. Dette var verd hver eneste krone!

 

For snart nøyaktig 2 år siden ble han skadet slik at hele bukhinnen sprakk og innvollene ble snudd helt rundt.  Han holdt på å dø men fordi han var forsikret ville dyrlegen i Halden at han skulle prøve operasjon på dyrehospitalet i Fredrikstad hvis han overlevde turen dit.  Det gjorde han og han har blitt helt fin etterpå.  Dyrlegen mente han var påkjørt men jeg har hele tiden hatt på følelsen at han har vært sparket til.

 

 Ved siden av  der Malin ( min datter) bodde den gangen var det en lekeplass med husker og da faller dette på plass for engstelsen hans har vært føtter og ikke biler. Når han var liten var han veldig fasinert av tørkestativ og klyper.  Dessuten så elsket han å sitte på Malins lange hvite kommode.  Min sønn og svigerdatter har bodd hos oss i 11 mnd mens de bygde ferdig huset sitt.  De hadde en hvitmalt kjøpmannsdisk på rommet sitt som han likte  å få ligge på sammen med gullfisken i bollen. 

 

 Til å være så ung så har han hatt litt av en syke historikk, da han var noen mnd gammel fikk han i lek med en annen kattunge delt det ene øyelokket.  Det medførte 2 operasjoner, 2 operasjoner da  bukhinnen sprakk og diverse legebesøk i forbindelse med dette.  Vi synes han har blitt veldig fin tross de mange operasjonene.

 

Det er fullt mulig at noen har jaget ham vekk og at han kan ha skadet benet noe.  I fjor sommer kom han hinkende med skikkelig bulk på halen mulig det var dette.  Kom seg igjen etter noen dager. 

For bare et par dager siden så ble han plutselig litt annerledes , da ville han kose mye mer og ville ligge ved siden av oss i sofaen.  Hvis han legger seg et annet sted så mjauer han for å fortelle ”se her ligger jeg”  Han har ikke noe teppe eller noe som er bare hans.  Vi har stort hus og han har god plass til å bevege fritt seg både ute og inne.  Jeg følte at du hadde pratet med han og sa det til mannen min også for endringen var så merkbar hos Whiskey. 

 

Når det gjelder helsen hans så var han på sjekk i april og da var ting bra men jeg skal følge med, spesielt med tennene. 

Det er helt tydelig at du har evner som strekker  seg langt  utover det som  er vanlig.  Dette var veldig bra og jeg føler at jeg har fått svar på en del ting her.  Tusen takk skal du ha!

 

Mvh

Kari

Copyright ® 2003 CompanyName.com