Nina Gustavsen Sandbakk

 

Jeg er ei jente på 41 år som er utdannet dyretolk. Har nå drevet med dyretolkning proffesjonelt i ca 8 år. Jeg har også fullført mediumskole og tarotskole. Driver med healing, og har reiki 1 og 2. Jeg ser på meg selv en vanlig jente med "vanlige" interesser som å spille fotball, shoppe, storbyferier og være sammen med venner. Jeg har også en "alternativ" side som beskrevet ovenfor, men jeg har bena godt plantet på jorden. Jeg tror at alle har visse "evner" fra vi blir født, men at ikke alle oppdager de eller har interesse av å utforske de.

 

Jeg har alltid hatt interesse for dyr,og følt jeg har hatt en spesiell kontakt. Som barn kunne jeg kjenne på meg selv hvilken sinnsstemning dyrene var i. Jeg fant fort ut, at det øyet ser ikke alltid stemmer med det virkelige bildet av dyret. Ett dyr som har vondt kan fortsatt logre og smile, fordi det er ett svakhetstrekk blandt flokken å vise at man har vondt. Dette var både positive og negative opplevelser, og mange av dem gikk sterkt inn på meg som barn. Ikke alltid lett å glemme en søt liten hund eller katt som du føler ikke har det bra. Jeg jobber nå med å beskytte meg selv mot slike opplevelser og heller fokusere på det jeg kan gjøre for å hjelpe.

 

Som barn kunne jeg også se to"liksom venner" som foreldrene mine kalte de. Dette var to vesener jeg så og fulgte etter. Jeg husker ikke så mye av det nå, om det var barn jeg så eller om det var noe "annet", men det var iallefall bare jeg som så de.

 

Jeg kan takke min hund Minnie for at jeg i dag er dyretolk. Nå ser jeg resultetet av det som har utviklet seg mellom Minnie og meg opp gjennom oppveksten hennes, et sterkt ønske om å jobbe og hjelpe dyr. Minnie døde dessverre i 2013 og ble 14 år gammel.

 

Jeg tar samtaler over hele landet, det eneste jeg trenger er tilsendt ett bilde av dyret ditt. Jeg ønsker å vite minst mulig på forhånd, da det er lett å bli "farget" av det eier sier.

 

Etter mange års erfaring har jeg fått savnede dyr som mitt spesialfelt. Jeg jobber på forskjellige måter på savnede dyr saker og vanlige samtaler med dyr.

 

I mitt arbeid med savnede dyr merker jeg at mitt klarsyn spiller mer og mer inn i disse sakene. Det varierer hva som kan dukke opp, noen ganger ser jeg ting fra dyrets øyne og da kan det være små detaljer hvordan det ser ut der den står, gjemmer seg under osv, eller det kan være klarsynet (ikke via dyret) men andre ting jeg ser som kan være eks større gjenstander/navn, ord jeg hører osv som kan hjelpe eier å vite retning og sted de skal lete. Som oftest i savnede saker jeg har, vil begge disse tingene komme opp..både det dyret sender og mitt klarsyn viser meg vei. Jeg vil vite minst mulig om stedet dyret ble borte fra ,da jeg ikke ønsker å bli farget av noe på forhånd. Jeg har høy funn prosent på savnede dyr og har mye erfaring på dette området. Jeg jobber 50% med savnede dyr og 50% med vanlige samtaler. Jeg utdannet med 3 år dyretolkskole på Sigrasenteret og Sissel Grana

 

 

 

Mvh

Nina Gustavsen Sandbakk

nina@dyretolksenteret.no

Tlf 99278824

 

 

Copyright ® 2003 CompanyName.com