Chilli

Ett lite utdrag av tilbakemelding fra eier på avstand. Dette for å vise at avstand ikke er noe problem for å kjenne helsen på egen kropp. I dette tilfellet begynte jeg å se dårlig selv, og informerte eier at synet på hunden virket utydelig.

 

Hei Nina!

Tusen hjertelig takk for at du hadde denne samtalen med Chilli!

 

Jeg vil si jeg er veldig imponert! Tenkte jeg kunne gå igjennom det du har skrevet. Du skreiv at hun myser veldig. Det er ikke lenge siden hun hadde et rift på øyet, pga katten vår dro til henne med poten sin:) så ble dette bra, men neste gang vi kom hjem skjedde det samme,bare til det andre øyet. Men det tyder kanskje på at det ikke er helt bra enda.

 

Igjen,tusen hjertelig takk. Tenkte jeg skulle bare si et par andre ting å. To dager etter jeg sendte mailen til deg, så ble Chilli rar. Hun satt i sofaen i lillehammer og snakket, ikke bjeffet men snakket. også har hun liksom vært veldig lett i hele kroppen,lettet 10 kg fra den lille kroppen. Syns dette er litt pussig, selv om du ikke hadde pratet med henne enda da.

 

Igjen, tusen tusen takk! fikk bekreftet mye av det jeg lurte på :) og chilli har blitt anderledes på en eller annen merkelig måte :)

Ha en fin kveld!

 

Stor klem fra Carina og Chilli

Copyright ® 2003 CompanyName.com