Hei, jeg er Barcelona.

 

Oppkalt etter byen jeg ble født. Ett sted jeg helst ikke ønsker å tenke så mye på. Jeg hadde en drøm om at noen ville hente meg, og der kom mamma.

Elskede mammaen min. Jeg hadde aldri klart meg uten henne. Vi hadde kjærlighet ved første blikk. Hun måtte bare velge meg. Jeg hadde lav selvtillit og turte egentlg ikke håpe for mye. Så gleden var stor når vi forlot stedet.

 

Det var lav stemning blant hundene der, visste at hver dag som gikk ville bare bli verre og verre. Det var en kamp om å bli valgt. Vi snakket mye sammen vi dyrene.

 

Jeg prøver å beholde litt av ydmykheten fra det jeg opplevde der. Selv om det er lett å glemme å fortrenge nå som jeg har det så godt.

Her er det mange som tar seg av meg. Jeg trenger aldri være redd for å bli forlatt. Det er så mye kjærlighet her. Du må si jeg elsker de over alt på jorden, og jeg ville ofret meg for de.

 

Jeg kan nok bjeffe og være litt stresset, men jeg prøver å skjerpe meg. Redselen fra barndommen sitter litt fortsatt. Jeg bjeffer for å beskytte de jeg elsker. Ingen skal få gjøre de vondt, slik jeg har hatt det

Ser en mann i 50-60 årene, litt stor mann med brunt hår. Grå/brun bukse og skjorte. En mann som ikke har vært snill mot henne. Kan være en i butikkene i nærheten av der hun sto, eller om han jobbet i butikken.

Hun er ikke glad i bur og trange rom, men liker å kunne gjemme seg under noe. Liker at det er frivillig, uten dør som blir lukket

 

Ser en grønn traktor på ett jordet

 

Hun er glad i livet, og elsker å lukte på ting på tur..utforske litt

Hun viser meg ei jente med brunt litt krøllete langt hår som hun er glad i

Får bilde av en gul liten plastikk båt, tror det er en barneleke eller noe

Hun sier igjen at hun elsker alle i familien, men det er kun du og henne som virklig kan forstå hverandre

 

Christian er en fin gutt, men jeg er litt skeptisk til gutter noen ganger. Men vi knytter bånd. (Nina får vondt venstre side hofte/mage/ rygg, har han vondt der?)

 

Kristine prøver å gjøre alt for meg, men hun er litt redd for at jeg ikke liker henne. Si at jeg gjør det, men det tar litt tid for meg å venne meg til alt. Jeg tørr ikke alltid å slippe alle inn, tilfelle de sårer meg og forlater meg. Men Krsitn er snill og hun vil nok ikke forlate meg

 

Berit var litt redd for hva mamma drev med når hun skullle ha meg med hjem, men nå er vi gode venner. Får godbiter av henne. Hun er trygg og god. Kan slappe av hos henne. Vil være der en hel helg og bare slappe av og kose oss. Dele litt mat sammen

 

Jon er også snill mot meg. Alle er snille. Vi trenger også litt tid alene sammen, bli mer kjent

 

Maria er så snill mot meg, vi er knyttet sammen. Hvis noen mobber meg, tar hun igjen med dem. Hun er trygg og fin.

 

Ja det er veldig gøy å være på besøk, jeg trenger litt utfordringer og klare meg selv. Men om jeg blir nervøs må de hjelpe meg og ikke presse meg til å gjøre noe jeg ikke vil gjøre. Er fortsatt mye rart der ute

Jeg er bare en ungdom enda, og det hender jeg finner på litt sprell sier hun

 

Liker å løpe rundt og tulle i gresset

Strekke meg å være fri..ja jeg er fri som fugler..(ikke de stakkars fuglene som står i bur i Barcelona..de er det så synd på) Synes alle dyr skal få være fri som meg

 

Får bilde av en inngang. Er til en bygning, svart kant/ramme rundt inngangen..trapp opp.

 

Får bilde av en mann i uniform..rød jakke og noe på hodet..litt gammeldags uniform

 

Får bilde av en klarinett eller annet slags blåse instrument

Trenger å slappe av

(Nina anbefaler cd av Tron Syversen – 10 lullabies )

 

Helse:

- klør litt i munnen, øverst i gummen

- høyre ankel

- hviler hodet mot høyre

- litt høyre skulder

- litt dårlig balanse som ofte tyrder på låsninger i bekken

- litt trykk bak høyre øye

 

Nesten alle dyr trenger å få løsnet litt låsninger osv i bekken og nakke.

Kan være noe i nakke siden jeg følte at hodet hang litt til høyre og fikk vondt i høyre skulder. Dyrleger ser ofte ikke slike ting på røntgen, men osteopat eller kiropraktor for dyr kjenner dette på skjelletet.

Avslutter med at hun igjen sender varme og hjerter til deg.

Hun vil gjøre alt for deg, og vil du skal bruke henne mer i det daglige. Spørre henne om råd og la henne hjelpe deg. Hun vil gi deg masse kjærlighet

Dolly Barcelona 

Eier: Marte Lavinia berggreen

svar fra eier:

Hei!

 

Nå har jeg fått summet meg litt.. Og anbefalt alle jeg kjenner til å gjøre det samme som meg:-)

 

Jeg må være så ærlig å si at jeg er veldig skeptisk til slike ting, men jeg avfeier det absolutt ikke!!

 

Jeg tror Bcn hadde det veldig fint i Bcn utenom butikk oppholdet.. Det stemmer at det var en gammel mann (gråhåret) kraftig katalansk mann som drev den butikken. Han var ikke særlig ålreit, og han kan nok ha vært litt slem. Men hun likte veldig godt de andre damene der, og sprang inn i butikken når vi nærmet oss:-)

 

Hun har tendens til litt nervøs buffing på kveldene, noe jeg får finne en annen måte å reagere på..

Christian har problemer med begge hoftene sine. De skal faktisk byttes ut! Han er nå i India på loffen, og jeg får desverre ikke funnet ut hvilken som er den verste..

 

Berit, min mamma er helt toppen ja. Når vi er hos henne, og det er bare i helger for vi må kjøre et stykke, går Bcn i hælene hennes hele tida. De deler mat. Alt fra å ta annenhver skje med joghurt til kjøttkaker mater mamma henne med. Det gjør ingen andre enn henne..

 

Den mørkhårete jenta må være Silje, ei som har bodd hos oss. De er veldig knyttet.

 

Kristine ble veldig rørt når jeg leste dette for henne, og jeg tror nok at hun har vært litt usikker noen ganger, så det var hyggelig for henne.

 

Ellers er hun veldig glad i å gjemme seg under dyner og pledd, og Maria, barnevakten hennes beskytter henne mot kattene hennes som har en tendens til å erte henne voldsomt!!:-)

Ting jeg ikke forstår er traktor, og lekebåt..og uniform forsåvidt.. Men nå var hun på ferie hos tanta mi på landet og hadde det helt fantastisk der med hennes barnebarn, og hva vet jeg?

 

Jeg ble uansett veldig rørt over hvor herlig hun er , og hvor mye kjærlighet hun føler, og at hun føler seg elsket... Jeg gråt i hele går jeg..:-)

 

Tusen takk for denne opplevelsen, fra oss begge:-)

Copyright ® 2003 CompanyName.com