• HOMEPARTY

 

Vi kommer hjem til deg og dine venner og lager en 6. sans kveld. Kontakt oss for mer info

Om oss

Dyretolksenteret drives av dyretolken Nina G. Sandbakk. Vi har samarbeid dyretolk Grete L. Andresen, Monica Irene Paulsen og Sonja Ullestad. På Dyretolksenteret gir vi dyrene en stemme. Vi tar vanlige konsultasjoner hvor dyrene forteller om sin hverdag, sine ønsker, sin helse osv. En av våre dyretolkere har også savnede dyr som sitt spesialfelt. En samtale varierer veldig fra dyr til dyr, noen dyr legger vekt på endringer den ønsker, mens andre dyr kan ha fokus på helsen om de har smerter. Vi vet aldri på forhånd hvordan en samtale vil utarte seg. Vi lar alltid dyret prate fritt før vi stiller eventuelle spørsmål eierne ønsker svar på.

 

Vi kan dessverre ikke garantere for hva som kommer frem i en samtale, men vi forteller det vi får opp og tolker dette. Skulle det være noe eier ikke forstår så tar vi en samtale rundt dette og ser om det kan dukke opp noe mer som kan være mer forklarende for eier.

 

Vi ønsker at alle dyreeiere sjekker ut helsen som kommer opp i en samtale. Vi kommer alltid med anbefalinger om det trengs andre behandlere enn veterinær. Andre ting som kan dukke opp i en samtale er hvordan det er hjemme hos dyret, og dagligdagse ting som vi ikke kan vite på forhånd. Hvis det dukker opp ting som eier ikke forstår, vil vi etter beste evne tolke det slik at eier forstår. Vi har også opplevd at eier ikke forstår hva tolken mener før etter noen dager når de får tenkt over hva som er kommet frem i samtalen.

 

Klikk på bildene under for mer informasjon om hver og en av oss:

Nina Gustavsen Sandbakk

tlf 99278824

 

Kontakt: tlf 99278824

Mail: post@dyretolksenteret.no

Copyright ® 2003 CompanyName.com