Tilbakemeldiger fra noen kunder

Jeg anonymisrer alltid navn på eier og dyr før jeg legger det ut her.

 

Hesten Cesar

Hei!

Jeg ville bare oppdatere deg om hvordan det har gått med Cesar etter du snakket med han søndag 27. september!

Jeg har hatt flere behandlinger med en equiterapeut, og alle stedene han sa at han hadde vondt var det låsninger og andre problemer. Så alt stemte! Spennende :)

Han har nå blitt "friskmeldt" og jeg bruker han som vanlig igjen :)

Du fortalte også at han sa at han "holdt litt tilbake" fordi han var så engstelig for at han måtte bytte hjem igjen, men etter ud gav han bekreftelsen på at han får bli føler jeg at vi har fått et forhold på et helt nytt nivå; vi stoler mer på hverandre, og han viser mye mer hengivenhet enn før! Det er helt fantastisk! 

Til og med ridningen går bedre, vi jobber mer sammen som et team og vi tar oss bedre tid med ting slik at han forstår alt vi gjør! Han er som en ny hest etter alle behandlingene, og virker generelt så mye lykkeligere, som om han endelig blir forstått :) her har ikke fått prøvd å kjøre han i vogn ennå, men det kommer snart :)

Tusen, tusen takk for at hjalp oss å forstå hverandre bedre! Håper du vil komme igjen en gang!

Vennlig hilsen Cesar og Maren

 

Hunden Tia

Hei! 

Her kommer bare en liten hilsen fra eierene til Tia. Må nesten fortelle at da du snakket med henne etter vi hadde snakket på tlf så stod hun rett opp og ned på gulvet og stirret fremfor seg. Senere var hun roligere og litt anneledes. Vi føler at hun er mindre nervøs, selvom hun skjelver og er redd en del ting fortsatt. Tar det sakte men sikkert, og i hennes tempo.

Vi ble litt overrasket da vi fikk brevet fra deg hvor du nevner denne kjøttkaken. Mulig at vi spiste kjøttkaker den dagen.. Uansett, i dag lagde vi kjøttkaker og satte ut de andre hundene for at Tia skulle få spise i fred. Vi regnet jo med at det var 2 jafs så var den borte, men nei. Det du skrev stemte, hun koste seg med den :) Var helt utrolig å se på! Sender med et lite kjøttkakebilde:)

Tusen takk for at du snakket med Tia!

Vi kommer helt sikkert til å ta kontakt senere for å få en samtale for en av de andre hundene!

Mvh Renate og Tia

Hesten Star

Hei ijen=)

Tengte eg skulle berre si at Star har blitt en heilt anna hest etter du tok kontakt me henne=)Og kiropraktor er bestilt,kommer etter 17 mai=)

Hun tar imot meg me eit vrinsk istadn for å sture i eit hjørne=)

Og der var eit stikk på venstre rumpeball=)he he he

Mvh Ingunn

 

Kattene Mons og Pusur

Først og fremst vil jeg gjerne få takke for en utrolig fin opplevelse da

du kom hjem til oss og møtte pusene for noen uker siden. Jeg lærte masse og har gjentatte ganger lest igjennom teksten du sendte oss for å lære mer.

Det var veldig godt å få vite at pusene trives og at de gjerne ville bli

her hos oss, og det er med stolthet jeg kan fortelle at vi tok over

ansvaret for dem fra første oktober. Nå er vi endelig blitt en skikkelig

familie!

Det var også fint å få vite litt om helsetilstanden til guttene.

Vil ellers si at det var morsomt å møte et så talentfullt, hyggelig og

dyrekjært menneske som deg. Det er flott både for dyr og mennesker at du dedikerer deg på en seriøs og godhjertet måte. Jeg ønsker deg lykke til videre og håper du får mange fine år som dyrekommunikator!

Tusen takk for alt!

Mvh Kathrine

 

Katten Tarzan

Hei!

Dette var akkurat som å lese om min Tarzan :-) Og ja, han har helt rett i at vi er litt "slappe" hjemme..vi er glade i å ligge på soffaen og se på tv..hahaha..Og det han sier om det første hjemmet sitt stemmer helt perfekt! Han var der kort tid, p.g.a "allergi" så kom han tilbake til oppdretter og så til meg da var han så vidt fylt ett år...Det stemmer helt perfekt. Oppdretter sa også at hun å tvilte på at det var allergi som jeg forstod på henne har de hatt katt før. Men tror det at han bare ble for aktiv for de.

Mvh Sofie

Copyright ® 2003 CompanyName.com