PS!

Hvis du ønsker å arrangere kurs i din hjemby, så ta kontakt med oss på mail post@dyretolksenteret.no

• Dyretolkskole over 1 år

Kurs / skole

 

For påmelding send mail til post@dyretolksenteret.no

 

Dyretolk kurs nybegynnere

 

Vi holder kurs hjemme hos deg, da får du kurset gratis men du må da ha funnet minimum 4 betalende deltakere (1000 kr for 1 dag og 1900 kr for 2 dager pr deltaker) . Kurset går da enten kveldstid eller dagtid helg

 

Vårt mål med kurset er at eiere skal bli mer bevisste på at dyr har en egen stemme slik at de lettere kan oppdage når dyrene prøver å kommunisere med dem. Tenk så deilig å kunne prate med ditt eget dyr!

 

På kurset vil du lære foskjellige teknikker for å kunne kommunisere med dyr.

 

Vi øver vi på dyr som er vant til å kommunisere. itillegg til at vi øver på dyrene som deltakerne selv har. Alle tar vi med bilde av dyret sitt og lærer å kommunisere med hverandres dyr på avstand (man tar altså ikke med dyrene på kurs, kun bildet).

 

 

Det er ikke påkrevd å ha egne dyr, det er nok av dyr å øve seg på. Man kan også ha med bilde av døde dyr, om man ikke har noen levende.

Påmeldingen er først gyldig når betaling av depositum er kommet inn på konto. Det er bindende påmelding og depositum blir bare betalt tilbake ved legeerklæring. Depositum er kr 500. Resten betales ved oppmøte første kurs dag. Det er ikke påkrevd forkunnskaper for å delta på kurset.

 

Kurset var i 1 eller 2 dager, dette bestemmer dere selv.

 

 

PS! Vi har ikke lenger dyretolk skole, for skole kontakt Sigra senteret www.sigra.no

 

Copyright ® 2003 CompanyName.com