• HOMEPARTY

 

Vi kommer hjem til deg og dine venner og lager en 6. sans kveld. Kontakt oss for mer info

Homeparty 6. sans

 

Vi arrangerer kvelder hvor vi kommer ut til deg og dine venner. Vi legger opp til forskjellige morsomme oppgaver som du og dine venner skal utføre. Oppgavene blir laget for å teste ut den 6.sans. Det kan være alt fra kontakt med døde mennesker, snakke med dyr, finne ut hva som befinner seg innpakket i en pakke, reading av mennesker osv.

Det kreves ingen forkunnskaper, da dette skal være sosialt og morsomt. Det vil bli gitt kort forklaring i forkant av oppgavene.

 

Pris er 350 kr pr deltaker og det må være minium 7 deltakere.

 

Vertinnegave: Gratis dyretolkkurs eller tarotlesing

 

Utdrikkningslag

 

Som beskrevet under homeparty blir dette på samme måte. Vi har sett at det er lite tilbud til de som ønsker å gjøre noe annerledes på utdrikkningslagene. Vi tilbyr da altså å komme ut til festen og arrangere en liten 6.sans "camp" hos dere. Dere kan velge selv om det kun er bruden/brudgommen som skal gjøre oppgavene eller om alle skal delta. Det mest sosiale er jo selvfølgelig at alle deltar.

 

Ett krav vi stiller er at dere ikke er overstadig beruset da vi ønsker å ha en seriøs men spennende ramme rundt temaet. Det beste er da og leie oss inn tidlig på dagen ;)

 

Pris er 1000 kr pr time (for opptil 10 personer) Er det flere personer blir det 200 kr ekstra for antallet over 10 stk 

 

Dette er en artig vri på utdrikkningslag og vi lover å gjøre vårt beste for at dagen skal bli perfekt for bruden.

 

Gave til bruden: Gratis 2 dagers dyretolkkurs eller 6. sans kurs

Copyright ® 2003 CompanyName.com