Latest News

•  CD - Relaxing music for animals

Read More

 

Relax music for pets and owners

Vi på dyretolksenteret har veldig god erfaring med avslappenede musikk på dyr. I samarbeid med Tron Syversen har vi utgitt ett utvalg herlig melodier i vårt album "relax music for pets and owners"

Denne CDen passer fint til dyr som er litt stresset og som trenger å få litt ro. Passer selvfølgelig også for alle dyr og eiere som bare ønsker å ha en kosestund med sine herlige dyr. Ingenting er vel bedre enn å ligge på godt underlag på gulvet, sammen med sitt dyr og bare slappe av å kose seg. Gå ikke glipp av denne muligheten for en herlig tid sammen med deres bestevenn.

For dere eiere som har problemer med at dyrene ikke kan være alene hjemme, er dette ett forsøk verdt å sette på denne CDen når dere forlater huset.

 

Pris kr. 150,- (frakt kommer i tillegg)

For bestilling send oss en mail.

 

Tilbakemelding fra eier som har prøvd albumet på sin hund:

Jeg kjøpte "Relaxing Music for Pets and Owners" på alternativmessa i går, og jeg måtte sette i gang med å teste det på hunden min, Pirjo, allerede neste morgen! Hun var litt stresset og løp litt omkring i huset. Så vi la et teppe på gulvet og "yndlingsfilla" hennes der og satte på cd-en. Og det virket! Hun kom og la seg der og til tross for lyder omkring i huset hun fort blir distrahert av rikket hun seg ikke. Hun lå bare og lyttet og koste seg. Vi kunne til og med ta flere bilder av henne, og hun brydde seg ikke om det.

Så CD-en funket kjempebra! Og jeg vil gjerne anbefale andre dyreeiere å kjøpe den. :)

 

P.S: Nå har Pirjo dratt alle teppene + en pute nærmere stereoanlegget! Sikkert bare for å høre musikken enda bedre. Dette var virkelig en suksess! Tusen takk!

 

Mvh Marion Kristiansen

Grete Løvfall Andresen

Tlf.: +47 9111 4478

Mail: grete@dyretolksenteret.no

Sonja Ullestad

Tlf.: +47 9701 2623

Mail: sonja@dyretolksenteret.no

Nina Gustavsen Sandbakk

Tlf.: +47 9927 8824

Mail: nina@dyretolksenteret.no

Copyright ® 2003 CompanyName.com