• HOMEPARTY

 

Vi kommer hjem til deg og dine venner og lager en 6. sans kveld. Kontakt oss for mer info

Dyrekommunikasjon

 

Dyr kommuniserer på flere måter. De kommuniserer via lukt, lyder, kroppsspråk og telepati. Det er den telepatiske delen dyrekommunikasjon tar for seg.

 

Telepati er tankeoverføring. Den kan skje over landegrenser og fra en art til en annen. Mennesker seg imellom, og mellom mennesker og dyr. Informasjon kan sendes og mottas. Kroppen blir da brukt som en kanal. Telepati er noe alle kan lære seg, men det er bittesmå signaler som sendes og mottas så det er noe som må trenes opp.

 

Når vi mottar informasjon bruker vi alle sansene våre. Ofte mottar vi informasjon gjennom bilder (stillbilder eller som filmsnutt) og følelser, men vi mottar også ord og tanker, lukt, smak, lyder eller vi bare vet ting (intuisjonen). Vi kan også kjenne helseopplysninger på egen kropp. Vi kan kjenne smerter eller plager. Vi vil presisere at vi ikke er dyrleger og stiller ingen diagnoser eller prognoser. Mistenker du at dyret ditt er sykt så oppsøk veterinær.

 

Dyretolk

 

Dyretolk er en person som hjelper til med kommunikasjonen mellom dyr og eier. Dette skjer ved at dyretolken fungerer som en kanal og mottar/sender informasjon fra/til dyret. Eier får da ofte svar på ting de lurer på og får en mulighet til å få vite hvordan dyret har det og høre hva annet de ønsker å formidle. Alle dyr er forskjellige akkurat som mennesker og har sin egen historie å fortelle.

 

Kontakt: tlf 99278824

Mail: post@dyretolksenteret.no

Copyright ® 2003 CompanyName.com